Πρέπει να έχουμε καθαρή βιτρίνα; Τι εννοούμε;

Πρέπει να έχουμε καθαρή βιτρίνα.

Πρέπει να έχουμε καθαρή βιτρίνα; Τι εννοούμε; Καλός ή κακώς οι υποψήφιοι πελάτες δεν θα μπουν με κλειστά μάτια σε ένα μαγαζί. Θα χαζέψουν πρώτα στην βιτρίνα τι προϊόντα έχετε να τους προσφέρετε. Φανταστείτε λοιπόν βρώμικα τζάμια με δαχτυλιές ή λασπόνερα από την βροχή ή ακόμη και άλατα να προβάλλουν τα προϊόντα σας! Όχι!! Δεν είναι επαγγελματικό ένας βασικός πυλώνας μίας εδραιωμένης επιχείρησης όπως είναι η βιτρίνα να μην είναι στην εντέλεια.

Βιτρίνα = Χαρακτήρας του μαγαζιού.


Όσον αφορά τα εξωτερικά τζάμια, είτε μίας επιχείρησης, είτε εμπορικών κέντρων είναι τα πιο ευάλωτα από άποψη καθαριότητας. Μερικά παραδείγματα που δηλώνουν ότι τα τζάμια χρήζουν άμεση καθαριότητα για να κρατήσετε τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας .

Από τι και πότε λερώνονται τα τζάμια μου;


-i- Τα καιρικά φαινόμενα, η φύση γενικότερα, δεν είναι ο καλύτερος τους φίλους καθώς η γύρη δημιουργεί μία κίτρινη πούδρα επάνω στις τζαμαρίες, οι ρύποι που επικάθονται λόγω των καυσαερίων (διοξείδιο του άνθρακα, κλπ) και τέλος η βροχή που δημιουργεί ένα στρώμα βρωμιάς σε συνδυασμό με την γύρη και τους ρύπους της πόλης.

-ii- Καθώς έχετε τελειώσει με τις εργασίες που έπρεπε να κάνετε για την ανακαίνιση του χώρου σας, εκτός από τους τοίχους ο βαφέας έβαψε τα τζάμια και τα κουφώματα;

-iii- Έστω ότι τελείωσε η σεζόν των εκπτώσεων και δεν γίνεται να μείνετε με τα αυτοκόλλητα που γράφουν “50% σε όλα μας τα είδη”. Πέραν των αυτοκόλλητων που επιλέξατε εσείς να τοποθετήσετε, υπάρχουν κάποιοι που αφισοκολλούν και λερώνουν με γκράφιτι τζαμαρίες και βιτρίνες.

-iv- Ο κόσμος που περνάει μπροστά από το μαγαζί και μπορεί να τύχει να ακουμπήσει με τα χέρια του την βιτρίνα και να αφήσει δαχτυλιές επάνω της.

Πως θα καθαρίσει η βιτρίνα μου;

Η πιο άμεση λύση είναι να έχτε μαζί σας ένα καθαριστικό για τζάμια και ένα καθαρό πανάκι ώστε ανά τακτά διαστήματα να καθαρίζετε τα τζάμια.

Η δεύτερη λύση και το πιο απλό και εύκολο για εσάς που μπορείτε να κάνετε είναι να καλέσετε ένα συνεργείο καθαρισμού που αναλαμβάνει τον καθαρισμό υαλοπινάκων, όπου με ειδικά καθαριστικά και εργαλεία θα μπορέσουν να επαναφέρουν την βιτρίνα στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους. Το κλειδί για ένα άριστο αποτέλεσμα είναι η συντήρηση!! Η πρώτη επίσκεψη σας επιτρέπει να δείτε μία ορατή διαφορά… Οι επόμενες όμως, κάνουν όντως την διαφορά, καθώς αφαιρούνται βρωμιές οι οποίες είναι πιο “σκληρές”. Βέβαια πάντα πρέπει να έχετε στο νου και τις “φθορές” του χρόνου, του ήλιου και τα άλατα οι οποίες θεωρούνται ανεπανόρθωτες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Γιατί πρέπει η βιτρίνα μου να λάμπει;

Πρέπει να έχουμε καθαρή βιτρίνα Τι εννοούμε; Η βιτρίνα είναι η πρώτη επαφή που έχουμε με το υποψήφιο πελάτη μας οπότε οφείλουμε να την έχουμε καθαρή και προ παντός σε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Όχι καθάρισμα μία φορά στο τόσο αλλά με πρόγραμμα.!!!