Συνεργείο Καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Καθαρισμοί εξωτερικών υαλοπινάκων με την χρήση απιονισμένου νερού (DI Resin System). Συνεργείo Καθαρισμού Θεσσαλονίκη | Διαφάνεια | diafania.gr

Το συνεργείο καθαρισμού μας διαθέτει ειδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί απιονισμένο νερό για την πλύση υαλοπινάκων καθώς και των πλαισίων/κουφωμάτων που υπάρχουν γύρω τους, Φ/Β Πάνελ και των λείων επιφανίων. Αυτή η μέθοδος πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους.

Τι είναι το απιονισμένο νερό και πως χρησιμοποιείται

Το απιονισμένο ή αλλιώς DI νερό αφορά μια βαθιά απομεταλλωμένη μορφή του νερού. Το γεγονός αυτό το καθιστά  το ιδανικότερο καθαριστικό καθώς έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει τα μέταλλα από τις επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή όπως είναι η σκόνη, η βρωμιά και γενικότερα οι ρύποι. Η χρήση του στον καθαρισμό τζαμιών, φωτοβολταϊκών πάνελ και άλλων λείων επιφανειών είναι ευρέως γνωστή καθώς στο πέρασμα του αφήνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς στέγνωμα-σκούπισμα διώχνοντας τα άλατα και τη βρωμιά δίχως τη χρήση χημικών βλαβερών καθαριστικών. Σε αντίθεση με την χρήση του νερού από την παροχή, το απιονισμένο νερό δεν αφήνει κηλίδες και στίγματα με το πέρας των εργασιών. Για να μπορέσουν να αφαιρεθούν τα ιόντα από το νερό της βρύσης και να μετατραπεί σε απιονισμένο πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία που πραγματοποιείται στο ειδικά σχεδιασμένο σύστημα που διαθέτουμε μέσω ειδικών φίλτρων και φυσικών βιοχημικών (ρητίνη).

Η μέθοδος αυτή απαιτεί πρόσβαση σε παροχή νερού, όπου θα συνδεθεί στο ειδικά σχεδιασμένο συγκρότημα και θα χρησιμοποιηθεί από το έμπειρο προσωπικό μας. Διαθέτουμε ειδικό τηλεσκοπικό κοντάρι με μαλακή βούρτσα το οποίο μπορεί να φτάσει το ύψος των 15 μέτρων από το έδαφος χωρίς την χρήση γερανοφόρων μηχανήματων και το έξτρα κόστος που μπορεί να επιφέρει.
Σε διαφορετική περίπτωση, όπου δηλαδή ύστερα από μελέτη του χώρου κρίνεται ότι η χρήση του γερανοφόρου μηχανήματος είναι απαραίτητη τότε σας ενημερώνουμε για αυτήν.