Συνεργείο Καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Το συνεργείο καθαρισμού Διαφάνεια διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο στόλο όπου αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον τακτικό καθαρισμό του χώρο σας από τους προαναφερόμενους χώρους.

Ο τακτικός καθαρισμός εφαρμόζεται κυρίως αφού έχει προηγηθεί ο αρχικός ή γενικός καθαρισμός του χώρου και έχουν απομακρυνθεί οι “βαριές” βρωμιές/ακαθαρσίες του χώρου ώστε μετά να γίνεται η σωστή συντήρηση του. Ωστόσο εάν ο χώρος δεν χρήζει τον αρχικό καθαρισμό μπορούν το συνεργείο μας να ξεκινήσει απευθείας τις εργασίες συντήρησης.

Η Αποστολή μας είναι:

Σημαντικό Να απομακρύνουμε τους ρυπογόνους μικροοργανισμούς/ρύπους 

Σημαντικό Να τηρούμε το συμφωνημένο ωράριο εκτέλεσης των εργασιών

Σημαντικό Να καθαρίζονται οι συμφωνημένες επιφάνειες

Σημαντικό Να χρησιμοποιήσουμε εγκεκριμένα καθαριστικά

Σημαντικό Να αφήσουμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Σημαντικό Nα εργάζεστε/διαμένετέ σε ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον

 

Τακτικός καθαρισμός-  Συντήρηση χωρών

Τακτικός καθαρισμός- Συντήρηση χώρου είναι η διαδικασία καθαρισμού όπου ο χώρους καθαρίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ένα συνεχώς καθαρό και υγιεινό περιβάλλον όπου τα αποτελέσματα του καθαρισμού είναι ορατά κάθε φορά μετά την επίσκεψη του συνεργείου. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε χώρους όπως :

Σημαντικό Καταστήματα

Σημαντικό Υπεραγορές

Σημαντικό Εμπορικά κέντρα

Σημαντικό Βιομηχανικούς χώρους

Σημαντικό Ξενοδοχεία

Σημαντικό Νοσοκομεία

Σημαντικό Γραφεία

Σημαντικό Πολυκατοικίες

 

Συνεργείo Καθαρισμού Θεσσαλονίκη | Διαφάνεια | diafania.gr

Το συνεργείο καθαρισμού διαφάνεια είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία καθαρισμού τα οποία τα έχουμε διαλέξει με προσοχή ώστε να είμαστε ικανοί να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε δυσκολία μας παρουσιαστεί πάνω στον καθαρισμό. Οι τεχνικές καθαρισμού που χρησιμοποιούμε έχουν προκύψει από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στους επαγγελματικούς καθαρισμούς των 30 χρόνων. Η μεγάλη πλειοψηφία των καθαριστικών μας είναι βιολογικά, βιοδιασπώμενα και δεν προκαλούν αλλεργίες στον άνθρωπο καθώς είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.