Καθαρός χώρος εργασίας; Τι εννοούμε;

Καθαρός χώρος εργασίας; Τι εννοούμε;

Καθαρός χώρος εργασίας; Τι εννοούμε; Τακτικός καθαρισμός – Συντήρηση χώρου είναι η διαδικασία όπου ο χώρους καθαρίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ένα συνεχώς καθαρό και υγιεινό περιβάλλον όπου τα αποτελέσματα του καθαρισμού είναι ορατά κάθε φορά μετά την επίσκεψη του συνεργείου.

Ο τακτικός καθαρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί σε χώρους όπως: Καταστήματα, Υπεραγορές, Εμπορικά κέντρα, Βιομηχανικούς χώρους, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Γραφεία, Πολυκατοικίες κλπ.

Είναι πολύ σημαντικό όταν η επιχείρηση μας υποδέχεται ένα πελάτη της να αντικρίζει ένα καθαρό περιβάλλον όπου αμέσως θα νιώσει ότι η επιχείρηση μας σέβεται τον κόσμο που βρίσκεται μέσα σε αυτήν είτε είναι πελάτες είτε οι υπάλληλοι μας.

Το καθαρό περιβάλλον μας κάνει να είμαστε πιο δημιουργικοί στην δουλεία μας  και δημιουργεί ένα αίσθημα ευχαρίστησης απέναντι στους πελάτες μας αλλά και στους υπαλλήλους μας.

Ο τακτικός καθαρισμός εφαρμόζεται κυρίως αφού έχει προηγηθεί ο αρχικός ή γενικός καθαρισμός του χώρου και έχουν απομακρυνθεί οι “βαριές” βρωμιές/ακαθαρσίες του χώρου ώστε μετά να γίνεται η σωστή συντήρηση του. Ωστόσο εάν ο χώρος δεν χρήζει τον αρχικό καθαρισμό μπορούν το συνεργείο μας να ξεκινήσει απευθείας τις εργασίες συντήρησης.

Καθαρός χώρος εργασίας; Τι εννοούμε; Το συνεργείο καθαρισμού Διαφάνεια διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο στόλο όπου αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον τακτικό καθαρισμό του χώρο σας από τους προαναφερόμενους χώρους.